Adobs líquids

Micronutrients

PLYFER

Producte amb una nova formulació dissenyada per corregir mancances de ferro en les condicions més difícils (sòls calcaris i alcalins) que conté un 16% de potassi.

AMBRA 48

Producte de ferro quelat mitjançant EDDHA de gran eficàcia per corregir la clorosis fèrrica en la majoria dels sòls. Es pot utilitzar com a font de ferro en els plans de fertirrigació.

AMBRA COMPLEX

Producte formulat amb agents complexos que prevenen i corregeixen la majoria de les mancances d'oligoelements en una àmplia varietat de cultius.

AMBRA HIDROMIX

Barreja sòlida d'oligoelements essencials quelats amb EDTA, presentat en forma de microgrànuls dispersables (WG) que s'aplica directament a terra.

BIOESTIMULANTS

SM6

√Čs un bioestimulant natural extracte d'algues de l'esp√®cie Ascophyllum nodosum. SM6 estimula la brotada, el creixement equilibrat i el desenvolupament inicial dels fruits.

BETAPRO

Estimulant l√≠quid activador de la resist√®ncia a l'estr√®s osm√≤tic a for√ßa de Ascophyllum nodosum i glicina beta√Įna. Ajuda a protegir les plantes de la deshidrataci√≥.

bionutrients

plyaminol 30

√Čs un bionutrient org√†nic amb alt contingut en amino√†cids procedents de la fermentaci√≥ enzim√†tica de prote√Įnes vegetals i amino√†cids de s√≠ntesi, per a √ļs en fases vegetatives cr√≠tiques.

aminoacidos plymag

√Čs un bionutriente que cont√© amino√†cids obtinguts mitjan√ßant la fermentaci√≥ enzim√†tica a partir d'un substrat vegetal ric en prote√Įnes.

especialitats

rombi k

√Čs un fertilitzant pot√†ssic l√≠quid d'alta graduaci√≥, facilita l'√≤ptima assimilaci√≥ de potassi tant per via radicular com foliar. Augmenta la precocitat, qualitat i contingut de sucres dels fruits.

rombical

√Čs un corrector de calci amb agent quelatant d'alta concentraci√≥ i exempt de nitrogen i clor. Ajuda al desenvolupament de la paret cel¬∑lular i enforteix la seva estructura.