RRSS: Pol铆tica de privacitat

1.INFORMACI脫 A L鈥橴SUARI

Qui 茅s el responsable del tractament de les teves dades personals?

CASA SABAT脡, C.B, d鈥檃ra endavant, el RESPONSABLE, informa l鈥橴SUARI que ha procedit a crear un perfil a les xarxes socials Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube, Vimeo i Google+, que 茅s el responsable del tractament de les dades personals de l鈥檜suari que es dugui a terme en aquestes xarxes socials i l鈥檌nforma que aquestes dades es tractaran de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d鈥檃bril (GDPR), i la Llei Org脿nica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa se li facilita la seg眉ent informaci贸 del tractament:

Perqu猫 tractem les teves dades personals?

Finalitat del tractament: mantenir una relaci贸 entre l鈥橴SUARI i el RESPONSABLE que pot incloure les seg眉ents operacions:

 • Tramitar sol路licituds i consultes plantejades al responsable
 • Informar sobre activitats i esdeveniments organitzats pel responsable
 • Informar sobre productes o serveis oferts pel responsable
 • Interactuar a trav茅s dels perfils oficials

Per quin motiu podem tractar les teves dades personals?

Base jur铆dica del tractament: article 6.1.a GDPR, l鈥檌nteressat ha donat el seu consentiment per al tractament de les seves dades
personals per a una o diverses finalitats espec铆fiques. L鈥檜suari disposa d鈥檜n perfil a la mateixa xarxa social i ha decidit unir-se a la
xarxa social del RESPONSABLE, tot mostrant inter猫s en la informaci贸 que s鈥檋i publiqui, per tant, a l鈥檋ora de sol路licitar seguir els
nostres perfils oficials, ens facilita el consentiment per al tractament de les dades personals publicades en el seu perfil.

L鈥橴SUARI pot accedir en qualsevol moment a les pol铆tiques de privacitat de la mateixa xarxa social,i configurar el seu perfil per
garantir la seva privacitat.

El RESPONSABLE t茅 acc茅s i tracta la informaci贸 p煤blica de l鈥橴SUARI, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades nom茅s
s鈥檜tilitzen dins de la pr貌pia xarxa social 煤nicament s鈥檌ncorporaran a un fitxer del RESPONSABLE quan sigui necessari per tramitar la
sol路licitud de l鈥橴SUARI.

Durant quant de temps guardarem les teves dades personals?

Criteris de conservaci贸 de les dades: es conservaran mentre l鈥橴SUARI no revoqui el consentiment prestat tal com s鈥檌ndica en aquesta pol铆tica de privacitat.

A qui facilitem les teves dades personals?

Comunicaci贸 de les dades: la informaci贸 facilitada per l鈥檜suari a trav茅s de les xarxes socials del RESPONSABLE, incloses les seves dades personals, pot ser publicada, sempre en funci贸 dels serveis que l鈥橴SUARI faci servir, de manera que podr脿 quedar a disposici贸 p煤blica d鈥檃ltres tercers usuaris de les xarxes socials. Des del perfil de cada xarxa social, l鈥橴SUARI pot configurar la informaci贸 que vulgui fer p煤blica en cada cas, veure els permisos que s鈥檋an concedit, eliminar-los o desactivar-los, com ara qualsevol aplicaci贸 d鈥檜n tercer que ja no es vulgui utilitzar.

No est脿 prevista cap comunicaci贸 de dades personals a tercers fora de la xarxa social excepte, si fos imprescindible per al desenvolupament i execuci贸 de les finalitats del tractament, als nostres prove茂dors de serveis relacionats amb comunicacions, amb els quals el RESPONSABLE ha formalitzat els contractes de confidencialitat i d鈥檈ncarregat de tractament exigits per la normativa vigent de privacitat.

Quins s贸n els teus drets?

Drets que t茅 l鈥檜suari: nom茅s es podran exercir en relaci贸 a la informaci贸 que es trobi sota el control del RESPONSABLE.

 • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment
 • Dret d鈥檃cc茅s, rectificaci贸, portabilitat i supressi贸 de les seves dades i de limitaci贸 o oposici贸 al seu tractament
 • Dret a presentar una reclamaci贸 davant l鈥檃utoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s鈥檃justa a la normativa vigent

Dades de contacte per exercir els seus drets:

CASA SABAT脡, C.B. POL. INDUSTRIAL PLA DE SOLANS, 35 36 – 43519 EL PERELL脫 (Tarragona). E-mail: casasabate@casasabate.com

2.脷S DEL PERFIL

El RESPONSABLE far脿 les seg眉ents accions:

 • Acc茅s a la informaci贸 p煤blica del perfil
 • Publicaci贸 en el perfil de l鈥橴SUARI de tota aquella informaci贸 ja publicada a la xarxa social del RESPONSABLE
 • Enviar missatges personals i individuals a trav茅s dels canals de la xarxa social
 • Actualitzacions de l鈥檈stat de la p脿gina que es publicaran en el perfil de l鈥橴SUARI

L鈥橴SUARI sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d鈥檌nteressar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions; per aix貌 haur脿 d鈥檃ccedir a la seva configuraci贸 de privacitat.

3.PUBLICACIONS

L鈥橴SUARI, un cop sigui seguidor o s鈥檋agi unit a la xarxa social del RESPONSABLE, podr脿 publicar-hi comentaris, enlla莽os, imatges, fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multim猫dia adm猫s per la xarxa. L鈥橴SUARI, en tots els casos, ha de ser el titular del contingut publicat, gaudir dels drets d鈥檃utor i de propietat intel路lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats.

Queda expressament prohibida qualsevol publicaci贸 a la xarxa social, ja siguin textos, gr脿fics, fotografies, v铆deos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d鈥檃temptar contra la moral, l鈥櫭╰ica, el bon gust o el dec貌rum, i/o que infringeixin o violin els drets de propietat intel路lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei.

En aquests casos, el RESPONSABLE es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, sense comunicaci贸 pr猫via, i pot sol路licitar el bloqueig permanent de l鈥橴SUARI.

El RESPONSABLE no es far脿 responsable dels continguts que ha publicat lliurement un USUARI.

L鈥橴SUARI ha de tenir present que les seves publicacions seran visualitzades pels altres usuaris, de manera que ell mateix 茅s el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que puguin publicar-se a la xarxa social no s鈥檈mmagatzemaran en cap fitxer per part del RESPONSABLE, per貌 s铆 que romandran a la xarxa social.

4.DADES DE MENORS D鈥橢DAT O PERSONES AMB CAPACITATS ESPECIALS

Es prohibeix als menors de 18 anys accedir i registrar-se a les xarxes socials del RESPONSABLE. Per la seva banda, si l鈥橴SUARI t茅 capacitats especials, ser脿 necess脿ria la intervenci贸 del titular de la seva p脿tria potestat o tutela, o del seu representant legal mitjan莽ant un document v脿lid que acrediti la representaci贸.

El RESPONSABLE queda expressament exonerat de qualsevol responsabilitat que pogu茅s derivar de l鈥櫭簊 de les xarxes socials per part de menors o persones amb capacitats especials. Les xarxes socials del RESPONSABLE no recullen conscientment cap informaci贸 personal de menors d鈥檈dat, per aix貌, si l鈥橴SUARI 茅s menor d鈥檈dat, no ha de registrar-se, ni utilitzar les xarxes socials del RESPONSABLE ni tampoc proporcionar cap informaci贸 personal.